Előző
Következő

TANÁCSADÁS

Utazásszervezőként nagy teher hárul ránk egy-egy utazás megszervezésével, hiszen megfoghatatlan élményt kell becsomagolnunk, és vonzóvá tennünk utasaink számára, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb élménnyel és elégedetten térjenek haza! Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy személyre szabottan készítsük ajánlatainkat, melyet egy személyes tanácsadás keretén belül egyedivé teszünk, így segítünk utasainknak megtalálni, majd pedig megszervezni álmaik utazását.

A tanácsadás keretén belül először is megbeszéljük, hogy mik azok a szempontok, amik utasaink számára a legfontosabbak, majd pedig javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, hogy merre induljanak, milyen légitársaságot válasszanak, melyik átszállópontokat javasoljuk, egy adott országban, térségben vagy városban mit érdemes feltétlen megnézni, illetve hova szüksé

ges előzetes belépőjegy foglalás, hol és hány éjszakát érdemes eltölteni, milyen útvonalon haladjanak, hol kell esetleges útdíjakat fizetni, stb.

Saját tapasztalataink, illetve visszatérő utasaink visszajelzése alapján kifejtjük, hogy mi a megadott paraméterek alapján melyik térséget/országot/várost tartanánk a legmegfelelőbb választásnak. Természetesen a tanácsadás lényege, hogy ötleteket, úti tippeket és hasznos tanácsokat adjunk utasainknak, nem pedig az, hogy olyan országokba utaztassuk őket, ahova nem szívesen mennének.

Tanácsadások az alábbi témákban kérhetőek:

  • Egyéni vagy csoportos utazás az Egyesült Államokban és Kanadában
  • Autóbérlés, motorbérlés, lakóautóbérlés az Egyesült Államokban és Kanadában
  • Karib-szigeteki tengerjáró hajóutak
  • Karib-szigeteki üdülések
  • Esküvő és/vagy nászút az Egyesült Államokban
  • Esküvő és/vagy nászút a Karib térségben

A szolgáltatás díja teljes mértékben beszámítható egy jövőbeni, irodánk által szervezett utazás részvételi díjába. A díjáról érdeklődjön e-mailben (info@vilagszerte.hu), vagy telefonon a megadott elérhetőségeken.

Amennyiben felkeltette tanácsadási szolgáltatásunk érdeklődését, kérjük keressen minket bizalommal!

A Karib térség több szigetét és az Egyesült Államokat jól ismerjük, speciális képzéseken veszünk részt, folyamatosan frissítjük ismereteinket.