Előző
Következő

Beaches

A “Sandals” egy családi tulajdonú szálloda 1981-es nyitását követően hamar a Karib-térség egyik legismertebb luxusszállodaláncává vált. Azóta öt márka, a Sandals, Beaches, Grand Pinapple, Fawl Cay Resort, Your Jamaican Villas is a cég brandjeihez tartozik.

A Karib-térség egyik jól ismert, prémium kategóriájú All inclusive szállodalánca, mely sorra nyeri a szakmai díjakat számos étterme, szolgáltatásai, gyermekközpontú és luxusszállodái egyedisége, környezetbarát kialakítása, gyönyörű strandjai miatt.

Míg a Sandals hoteleket a 18 év feletti vendégek igényeire szabták, úgy a Beaches hotelek a családdal, gyermekekkel utazók kedvence.

All inclusive ellátás: Aki már járt az alábbi szállodák egyikében, az valóban azon szerencsések közé tartozik, akik megtapasztalhatták mi a valódi All inclusive ellátás. 

 Nem csak az étkezés, de a korlátlan italfogyasztás (alkoholos italok, koktélok, üdítő, víz, tea, kávé…), a motorizált és nem motorizált vízisport eszközök használata, sznorkelezés, búvárkodás oktatással, reptéri privát lounge italfogyasztással, reptéri transzfer, wifi, valamint az animáció, esti programok, bizonyos szobakategória felett pedig a komornyik és az ingyenes esküvő is benne vannak az árban. 

A Sandals szállodákban nem fogadhatnak el borravalót a dolgozók, nem szükséges készpénzt maguknál tartani, hiszen minden benne van az árban, amire szükség van egy felejthetetlen nyaralás során.

Sandals Resort, hat Karib-szigeten található: Bahama, Jamaika, Antigua, Barbados, Grenada, Saint Lucia.

Jamaika

Beaches Negril

68 500 Ft/fő/éj-től

Beaches Ocho Rios

42 600 Ft/fő/éj-től

Turks And Caicos

Beaches Turks and Caicos

62 000 Ft/fő/éj-től