Előző
Következő

SZÁLLÁSFOGLALÁS

Az online szállásfoglalás manapság már mindenki számára elérhető, aki egy kicsit ért az Internethez, biztonságosnak számító oldalakon foglal, aki rendelkezik bankkártyával, illetve nem árt ha beszél legalább angolul. Ebben az esetben sem lehetnek biztosak, hogy az előre lefoglalt vagy csak annak hitt szálláshely éppen rendelkezésre áll-e.

Mi mint utazási vállalkozás, komoly anyagi garanciát, és nem utolsó sorban személyes felelősséget vállalunk utasainkért, illetve azért, hogy az előre fizetett szolgáltatásokat hiánytalanul teljesítsük.

Kapcsolatainknak, illetve szerződéseinknek köszönhetően versenyképes árakkal dolgozunk.

Az online foglalási oldalakkal szemben nagy előnyünk, hogy folyamatosan elérhetőek vagyunk, így bármiféle gond, kérdés esetén azonnal kérhetnek utasaink segítséget kint tartózkodásuk alatt (H-V 0-24).

Észak-Amerikában járva, sokféle szállás típust és kategóriát kipróbálva ajánlunk utasainknak útvonalakat és ahhoz megfelelő szállásokat a motelektől egészen a luxusszállodákig, a kempingektől és lakóautóktól a világítótornyokon át egészen az óceánjáró hajókig.

Kiemelt partnereink az Egyesült Államokban: Marriott, Courtyard Marriott, Hilton, Hilton Garden Inn, Holiday Inn, Fairfield Inn, Motel6, La Quinta Inn, Best Western, Radisson, Econo Lodge, Quality Inn, DoubleTree, Embassy suites, Hyatt, Hyatt Regency, Ritz Carlton, Intercontinental, Crown Plaza, Loews, Windham Hotels, Disney Hotels…

Kiemelt partnerünk a Karib-térségben: Sandals & Beaches luxusszállodalánc

A Sandals csak 18 év felettieknek, míg a Beaches családoknak foglalható 6 paradicsomi szigeten:

SANDALS RESORTS

BEACHES